Kauno Krikščionių Bažnyčios diskusijų lenta

KKB forumas » Bažnyčia » tarnavimai

tarnavimai

Moderatoriai: Paulius, rytis, Simonas.

Puslapis: 1

Autorius Pranešimas
Narys
Prisijungė: May 2005
Vieta: Kaunas
noriu paklaust apie tarnavimus! :) na..kaip suprantat sita savoka? ka ji jums reiksia? ar jau esat kiekvienas surades kur galite atiduoti slove Dievui? patarnauti kazkam? :)
na gal is pradziu..pakalbam..ka jums tai reiskia :) sakykit tiesiai sviesiai..kokia kiekvieno nuomone :P
Moderatorius
Prisijungė: May 2005
as ilgai meldziausi , kad Dievas man parodytu vieta, kur Jis mato mane..kur galeciau geriausiai Jam pasitarnauti..ir gavau atsakyma..tiksliai zinau, kad mano vieta yra su paaugliais, nes kad ir kaip kartais butu sunku ir bunu pavargusi, bet ten nuejusi ir susitikusi su paaugliais , ajauciuosi taip gerai, kaip niekur kitur:) man tarnauti, tai tarsi atiduoti padeka ir slove Viespaciui uz Jo gailestinguma ir malone mano gyvenime...be Jo as buciau niekas, todel dekosiu Jam amzinai :D cia mano nuomone..asmenine beje...:)
:) man tarnavimas.. tai..yra kaip mano padekos Dievui isreiskimas.. uz TAI ka man Jis yra daves.. ir i kiekviena tarnavima ziuriu lb rimtai..tai nera tiesiog LAIKAS kuri paskiriu AUKSCIAUSIAJAM .. tai yra atiduodama su sirdimi..tokia..kokia patiktu Jam...manau tai na ne zaidimas... :roll: ... tai Dievo garbinimas..ir kai tarnauji turi galvot tik apie tai..kas Jam labiausiai patiktu..savo tarnavimo veiskmus skiri Jo slovei... va.. :roll:
taciau tera vienintelis istatymo leidejas ir teisejas, butent tas, kuris gali isgelbeti ir prazudyti. O KAS GI TU TOX, KAD TEISTUM ARTIMA?! jok 4:12
« Paskutini kartą redagavo admin Thu Apr 26, 2007 9:17 pm. »
Narys
Prisijungė: Dec 2005
man tarnavimas... yra kazkas, be ko neysivaizduoju sekmadienio ryto. tiesiog yauges i krauja dalykas..
o del Dievo paslovinimo ir pan., tai... elgiuosi ir darau tai, kas mano nuomone yra teisinga. neislausiu gi tokiu poelgiu ir minciu kurie priestarauja mano pasauleziurai... :roll:
Jei lenkiesi,kai lenktis galima,ir išsitiesi,kai išsitiesti galima,panašus esi į šešėlį.Jei tyli,kai neklausia,ir atsakinėji,kai esi klausiamas,panašus esi į aidą.Tačiau kokia nauda iš šešėlio ir aido? — [Mo Ti]
Narys
Prisijungė: Apr 2008
Vieta: kaunas, laikinai pikeliai(kedainiai)
Jezus Kristus tarnavo mums del to,kad ta pati darytume ir mes, jis parode savo meile mums, parodykime Jam ta pati ir kitiems...

Puslapis: 1

KKB forumas » Bažnyčia » tarnavimai