Kauno Krikščionių Bažnyčios diskusijų lenta

KKB forumas » Laisvalaikis » KALEDOS KALEDOS KALEDOS..aj nu geraj ir nawji metaj :D + ato

KALEDOS KALEDOS KALEDOS..aj nu geraj ir nawji metaj :D + ato

Moderatoriai: neringuty, Paulius.

Puslapis: < 1 2

Autorius Pranešimas
Dj_SoapDodger
Svečias
taij..tada geraij...galesim normaliai issimiegoti :)
Narys
Prisijungė: Dec 2005
Vieta: Kaunas
Linkiu visiems geros nuotaikos sutinkant Naujuosius!
Neringuty, nesikrimsk, juk Naujieji - tai dar viena galimybė gauti idėjų iš Dievo ir jas įgyvendinti.
Dj_SoapDodger
Svečias
nu ..kaipj cia isejo..kad pries paskutine diena cia tiek man daug visko reikia padaryt,,:) vis del to kazkuo prisidejau..nors prie naujametino tarnavimu
Narys
Su Naujaisiais visus!
Visiems, kurie nepagailėjo savo laiko, energijos ruošiant Naujujų šventę - kuo nuoširdžiausias ačiū!
Jūs visi buvot nuostabūs!
Šitiek daug kūrybingų žmonių vienoje vietoje - jėga! Bet svarbiausia kad mūsų tinkamumas ir talentai yra Dievo dovanos.
:D
Narys
Ir visiems, kuriems kažkas atsibodo arba neįdomu, noriu palinkėti - pamatykit mažus dalykus, kuriais Dievas kasdieną mus džiugina ir pralinksmėkit.Nebūkit bambekliai ir surūgėliai.
Pasižadėkit bent kartą per savaitę pasakyti gerą žodį - sugrįž su kaupu.
Sėkmės jums! :)
Dj_SoapDodger
Svečias
aciu :)
Moderatorius
Prisijungė: May 2005
Kad ir koka bebuvo Naujujumetu sutikimas, bent jau prisedėjau kazkuo, gal kazkas buvo palaimintas (tikiuosi). ir tai jau yra gerai.. :) bet kitais metais tikrai keisiu daug ka.. svesiu kitaip... bandysiu organizuoti kaukiu baliu... tai bent linksma butu :)
nu gla ir nieko butu:D
Moderatorius
bus bus, as jau matau vizija to kaukiu baliaus :D
:lol: na zinai kad tau tik nepasimirstu.. :roll: chi.. man kaledos buvo liux! man patiko :) o va naujieji.. na tiesiog... :wink: saunuoliai vedejai 8) labai gerbiu jus uz jusu darba :D kad ir koks jis beatrodytu jusu akyse.. bet.. saunuoliai!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Dj_SoapDodger
Svečias
nu ...man tai ...veedejai..kazkajp nzn..;P kejstaj:)~~
Moderatorius
nu jo....man ir keistai...
ipac tas raudonas...ane? ? :D
Moderatorius
manau ta juoda vaizda gadino :)
ta tai dar nieko..bet tas raudonas..su melynas dzinsais...melinais batais ir baltais raistukais.,..tikras kosmaras:)
Moderatorius
nu nekritikuok cia, man tai jis patiko :D
ar grazu..saipytis??:)
Moderatorius
argi aš šaipausi ? argi aš galėčiau? :)
neringuty rašė
argi aš šaipausi ? argi aš galėčiau? :)

nu si katrt galejai:D

Puslapis: < 1 2

KKB forumas » Laisvalaikis » KALEDOS KALEDOS KALEDOS..aj nu geraj ir nawji metaj :D + ato