|---|---|
|
#1 Sat Jan 21, 2006 5:03 pm
|
|
|
Moderatorius
Prisijungė: May 2005
Vieta: Kaunas
|
Sveiki. Noreciau paklausti kiek krikscioniui svarbu jo ivaizdis, kiek jis tai sureiksmina ir ar atsizvelgia i kito zmogaus isvaizda susipazindamas? Ka manote apie tai ir kuo vadovaujates patys ir kaip galvojate turetu buti ? aciu uz nuomones
![]() _______________ Nėra neįmanomų svajonių.Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma. |
|
#2 Tue Jan 24, 2006 8:59 pm
|
|
|
Narys
|
jei kalbet apie savo "ivaizdi" ... na man yra lb svarbu kad as pati sau patikciau.. man gera kai as gerai jauciuosi..kai pasitikiu savimi ir kai man yra patogu... kazkaip nemanau kad tai yra kazkas blogo "(apie tai net negalvojau)
hm.. kito zmogaus isvaizda.. jo asmeninis reikalas.. nemanau kad tureciau teise nurodinet ar liepti kazkaip apsirenkti... na jei praso patarimo-savo nuomone issakysiu.. va..kai pamatau pirma karta zmogu nepuolu jo apziurinet akimis ir svarstyt kas man jo aprangoje patinka kas ne.. ne mano stilius ir taip niekad nedarau..aisku..kai buna kokios detales kurios krinta i aki.... kurios tarsi pacios atkreipia i save demesi....pamastau ar patinka ar ne bet ... kritikuot savo mintyse niekada nekritikuoju ir pagal isvaizda zmoniu neskirstau.. manau tai yra lb nefainas dalykas.. zinau kas man yra fainai ir kas ne.. o kitam zmogui irgi taip pat ... ir mes kievienas (mano nuomone) privalome gerbti kitu stiliu ..... na gal mum tai buna nepriimtina..taciau ..pagarba turi islikt... _______________ taciau tera vienintelis istatymo leidejas ir teisejas, butent tas, kuris gali isgelbeti ir prazudyti. O KAS GI TU TOX, KAD TEISTUM ARTIMA?! jok 4:12 |
|
laura
|
#3 Fri Jan 27, 2006 12:11 pm
|
| Svečias |
Kad ir kaip stengtumeis irodonet kad nesvarbu mes esam tokie sutverimai kad pirmiausia nuomone susidarom pagal isvaizda. Tai jau faktas pagristas mokslininku, ypac tai issiaiskino psichologai. Beje, mes ta pirma ivaizdi sunkiai keiciame..tiesiog musu protas neigia kad susidaryta nuomone gali buti klaidinga..tai kas mums belieka? sudaryti gera ispudi per pirmas dvi minutes..
sekmes!p.s.nuomone keicias jei bendrauji su tuo asmeniu ilgiau bet kiek yra tokiu su kuriais pazistami tik pavirsutiniskai. |
|
#4 Fri Mar 10, 2006 3:33 pm
|
|
|
Narys
|
tada ivaizdi reikia kurti pirmiausiai virtualioje erdveje
|
|
#5 Mon Mar 20, 2006 2:23 pm
|
|
|
Narys
|
kaip tai?
_______________ taciau tera vienintelis istatymo leidejas ir teisejas, butent tas, kuris gali isgelbeti ir prazudyti. O KAS GI TU TOX, KAD TEISTUM ARTIMA?! jok 4:12 |
|
#6 Mon Mar 20, 2006 4:41 pm
|
|
|
Narys
|
laura minejo kad "pirmiausia nuomone susidarom pagal isvaizda" jei bendrausime internetu ar telefonu isvaizdos nematysime, bet apie asmeni nuomone susidarysime daznai po tokiu bendravimu kai zmones pirma karta susitinka tai nustemba, nes mintyse jau buna sudarytas kazkoks vaizdas, kaip tas zmogus turetu atrodyti |
|
ugne
|
#7 Wed Mar 22, 2006 3:27 pm
|
| Svečias |
ne tik daznai nustemba, bet ir nusivilia
|
|
#8 Fri Apr 07, 2006 11:12 pm
|
|
|
Moderatorius
|
manau toks bendravimas, virtualus turiu omeny, naudos retai nesa... daugiau tik nuvilia ir geru dalyku nesuteikia, kuo daugiau bendrauji internetu ar telefonu, tuo maziau moki bendrauti susitikes akis i aki
cia tik mano nuomone..._______________ Nėra neįmanomų svajonių.Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma. |
Puslapis: 1
RSS Feed · Susisiekti su administratorium