| Autorius |
Pranešimas |
|
Dj_SoapDodger
|
#1 Sat Mar 11, 2006 10:28 am
|
|
Svečias
|
Koncertas „Velykos kitaip“. Balandžio 17d., pirmadienis Klubas „Los Patrankos“ (Savanorių pr. 124, Kaunas). Dalyvauja Gyvai, Heaven Voice, Gil, DJ Drum (Latvija) ir kt. Pradžia: 20 val. Kaina: 10 Lt. ----------------------------- Daugiau info http://www.velykinis.projektas.lt/
|
|
Dj_SoapDodger
|
#2 Sat Mar 18, 2006 6:09 pm
|
|
Svečias
|
gal kas planuoja vaziuoti/eiti ?? 
|
|
|
#3 Mon Mar 20, 2006 2:22 pm
|
|
Narys
Prisijungė: May 2005
Vieta: Kaunas
|
as as as.. as... noriu varyt ir varysiu  _______________ taciau tera vienintelis istatymo leidejas ir teisejas, butent tas, kuris gali isgelbeti ir prazudyti. O KAS GI TU TOX, KAD TEISTUM ARTIMA?! jok 4:12
|
|
Dj_SoapDodger
|
#4 Mon Mar 20, 2006 5:34 pm
|
|
Svečias
|
tej geraj...  nors ne as vienas...noriu  nors nznau ar noriu..
|
|
|
#5 Tue Mar 21, 2006 11:24 pm
|
|
Narys
Prisijungė: Dec 2005
|
gal...  _______________ Jei lenkiesi,kai lenktis galima,ir išsitiesi,kai išsitiesti galima,panašus esi į šešėlį.Jei tyli,kai neklausia,ir atsakinėji,kai esi klausiamas,panašus esi į aidą.Tačiau kokia nauda iš šešėlio ir aido? — [Mo Ti]
|
|
Dj_SoapDodger
|
#6 Wed Mar 22, 2006 6:55 pm
|
|
Svečias
|
kdl gal..??? 
|
|
|
#7 Sun Apr 02, 2006 6:45 pm
|
|
Narys
Prisijungė: Jul 2005
|
sweiki noreciau paklaust :ar cia krikscioniskas renginys?:)
|
|
Dj_SoapDodger
|
#8 Mon Apr 03, 2006 2:57 pm
|
|
Svečias
|
taip tai grikscioniskas renginys
|
|
|
#9 Mon Apr 03, 2006 4:17 pm
|
|
Narys
|
Dj_SoapDodger rašė kdl gal..??? 
todėl,kad neaišku ar neturėsiu kitų planų  _______________ Jei lenkiesi,kai lenktis galima,ir išsitiesi,kai išsitiesti galima,panašus esi į šešėlį.Jei tyli,kai neklausia,ir atsakinėji,kai esi klausiamas,panašus esi į aidą.Tačiau kokia nauda iš šešėlio ir aido? — [Mo Ti]
|
|
Dj_SoapDodger
|
#10 Sat Apr 08, 2006 6:00 pm
|
|
Svečias
|
AntiBiotiC rašė [..] todėl,kad neaišku ar neturėsiu kitų planų 
nu tai reikia planus delioti taip kad nesikirstu su tokiais renginiais 
|
|
|
#11 Sat Apr 08, 2006 10:39 pm
|
|
Narys
|
kiekvienas laika planuojam taip, kaip mum atrodo fainiau. man tokie renginiai tikrai nera tokie, del kuriu galeciau per galva verstis bet butinai juose sudalyvaut :wink: _______________ Jei lenkiesi,kai lenktis galima,ir išsitiesi,kai išsitiesti galima,panašus esi į šešėlį.Jei tyli,kai neklausia,ir atsakinėji,kai esi klausiamas,panašus esi į aidą.Tačiau kokia nauda iš šešėlio ir aido? — [Mo Ti]
|
|
Dj_SoapDodger
|
#12 Sun Apr 09, 2006 1:00 pm
|
|
Svečias
|
AntiBiotiC rašė kiekvienas laika planuojam taip, kaip mum atrodo fainiau. man tokie renginiai tikrai nera tokie, del kuriu galeciau per galva verstis bet butinai juose sudalyvaut :wink:
o gal galima paklaust kas jum yra svarbu?
|
|
|
#13 Sun Apr 09, 2006 8:10 pm
|
|
Narys
|
daug kas :wink: neymanoma to ikisti i kazkokius remus,ir kazkaip nusakyti _______________ Jei lenkiesi,kai lenktis galima,ir išsitiesi,kai išsitiesti galima,panašus esi į šešėlį.Jei tyli,kai neklausia,ir atsakinėji,kai esi klausiamas,panašus esi į aidą.Tačiau kokia nauda iš šešėlio ir aido? — [Mo Ti]
|
|
Dj_SoapDodger
|
#14 Mon Apr 10, 2006 2:13 pm
|
|
Svečias
|
siaip tai ten yra krikscioniskas renginys...manyciau vertetu kiekvienam ten nueit 
|
|
|
#15 Sat Apr 15, 2006 7:28 pm
|
|
Narys
|
Dj_SoapDodger rašė siaip tai ten yra krikscioniskas renginys...manyciau vertetu kiekvienam ten nueit 
galbut tavo nuomones kazkas ir paklausys :wink: _______________ Jei lenkiesi,kai lenktis galima,ir išsitiesi,kai išsitiesti galima,panašus esi į šešėlį.Jei tyli,kai neklausia,ir atsakinėji,kai esi klausiamas,panašus esi į aidą.Tačiau kokia nauda iš šešėlio ir aido? — [Mo Ti]
|
|
|
#16 Tue Apr 18, 2006 4:32 pm
|
|
Narys
|
nu kas buvo pasidalinkit kas gero buvo...
|
|
Black Knight
|
#17 Tue Apr 18, 2006 11:42 pm
|
|
Svečias
|
Gil dainininke nemoka koncertuot, nezino ka tai reiskia. jei ji nori pamoklsaut, geriau tegul lieka baznycioj. tokios teisykles. nelygis. nepyk.
|
|
justas
|
#18 Wed Apr 19, 2006 4:14 pm
|
|
Svečias
|
cia tik tavo nuomone
|
|
|
#19 Wed Apr 19, 2006 8:27 pm
|
|
Narys
Prisijungė: Apr 2006
|
Visu pirma noriu pasakyti aciu uz rengini jusu bendruomenei.Aciu visiems prie jo prisidejusiems  Labai patiko vaidinimas-tai kazkas naujo,niekur nebuvau dar taip pasakojant apie nukryziavima.man labai patiko  ,super visi sokiai norejosi dar daugiau....grupes pasirodziusios antroje dalyje-nera prie ko prikibti...kitu pasirodymas cenoje buvo labai trumpas ju buvimas trumpesnis nei instrumentu pajungimas to reiketu venkti kituose renginiuose...suprantu kad tai visa ko pradzia.Jus istikro saunuolei  Prasau i issakyta kritika paziureti teisingai tikrai nenoriu nuvertinti jusu visu ideto darbo,bet nusprendziau parasyti kas ir nepatiko(prasau neisizeisti) Visu pirma-renginio velavimas pusantros valandos man tai jau be komentaru -suprantu susiklosciusias aplinkybes bet...man dar niekur neteko tiek laukti o tai tikrai graziu spalvu tikinciuju adresu neprideda...antra-vedejai suprantu padeties gelbejimas ar kas bet aprangakazkas baisaus vienas prie kito nedera kaip beziurejau vedanciosios -net mokyklose geriau apsirengia o cia renginys miestui nesuprantu gal as jau seniena bet.........trecia-vadinama diskoteka kas cia  :  : tikrai galvojau paklausysiu krikscioniskos muzikos .........o cia  : atsizvelgent i viska vistiek esata saunuolei dar karta ACIU
|
|
|
#20 Thu Apr 20, 2006 8:57 pm
|
|
Moderatorius
|
Sveikuciai  fainai, kai sakot savo nuomone, tai labai svarbu, aciu  taip, kad velavo renginys taip ilgai, net as nesitikejau, tikrai reikia to vengti, man vedeju apranga irgi nepatiko, galima buvo pasistengti labiau ir diekoteka gale buvo man nepriimtina, na tikejausi kazko labiau krikscionisko, nu zodziu man pritruko ten siek tiek, bet vis tiek sokau , issisokau.. jau reikejo man.. pasakysiu atvirai, man irgi atrodo, kad Gil per ilgai kalbejo, bet viskas siaip normaliai, kazka pasakyti juk reikejo... labai patiko latviu grupe ir merginos labai super soko, norejos tiesiog prisijungti..  dar kai kas... mane pirma karta paliete Gyvai grojimas, naujai juos pamaciau, stovejau salia scenos ir uzsimerkus slovinau Viespati, dekojau Jam uz juos, nezinau ar as viena ar ne, bet tiesiog matos kaip jie tobuleja, saunu... manau antra ju diska nusipirksiu..  sorry jei as cia per atvirai... dar atrodo tiek parasyciau, minciu labai daug... manau , kad renginys buvo labai labai vykes, galetu tapti tradicija, vel ir vel prisideciau viskuo kuo tik galiu.. aciu sumanytojams, organizatoriams, o labiausiai TAU, DIEVE, uz pagalba  _______________ Nėra neįmanomų svajonių.Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma.
|
|
|
#21 Thu Apr 20, 2006 9:02 pm
|
|
Narys
|
 waw.. o cia tai jo.. renata.. pavarei  na as kazkaip gal nelb kritikuosiu..  chi.. na dziaugiuos koncertu.. dziaugiuos kad turejau toki laika, kad pabendravau su lb daug seniai matytu zmoniu  kad pasijuokem kartu..  hm... siaip.. na.. del "diskotekos" tai.. nelb man ji paliko gera ispudi.. bet...  na vistiek.. nieks neuzgoze tu geru emociju kurias patyriau ta nakty (  chi.. ir diena pries)  _______________ taciau tera vienintelis istatymo leidejas ir teisejas, butent tas, kuris gali isgelbeti ir prazudyti. O KAS GI TU TOX, KAD TEISTUM ARTIMA?! jok 4:12
|
|
|
#22 Fri Apr 21, 2006 5:54 pm
|
|
Narys
|
nu ka, mielieji...  renginys... tikejausi kazko kitko. vaidinimas gal ir nieko, jei jis butu vaidinamas kur nors kitur o ne klube. apie renginio velavima isvis nesneku. kaip pirmam kartui vedejai kaip ir pakenciami. muzika kai kada uzgozdavo zodzius, kurie kaip supratau ir turetu buti svarbiausi. diskanas - jega. bet ne jusu renginy. juk "velykos kitaip",tai ir muzika turetu derintis prie renginio temos ir skelbiamos zinios. tai ka... siam kartui tiek  tobulinkites, ir galbut iseis kazkas geresnio :wink: _______________ Jei lenkiesi,kai lenktis galima,ir išsitiesi,kai išsitiesti galima,panašus esi į šešėlį.Jei tyli,kai neklausia,ir atsakinėji,kai esi klausiamas,panašus esi į aidą.Tačiau kokia nauda iš šešėlio ir aido? — [Mo Ti]
|
|
Dj_SoapDodger
|
#23 Fri Apr 28, 2006 8:29 pm
|
|
Svečias
|
gil geraj snekjo bet per ilgai..cia nebaznycia..beto po visko...visu pasirodymu (pries diskoteka) truko pakvietimo i baznycia ten ir ten.. ta ir ta valanda  nu juk mes skelbeme evangelija ir jai ka paliete...ta zinia...taj kazkajp man pasirode be rysio..kad nesugebejo pakviest...o renginys kad velavo taj turbut visi pastebejo...taj va...gyvai tikrai sauniai sugrojo..tik trumpokaj ..  hv irgi tik kelias dajneles sava uzrtauke..nu yra dar daug kur tobuleti..bet siaip man pats renginys patiko  tikiuos kad kitais metajs sis renginys vyks taip pat 
|
|
gbl
|
#24 Sat May 06, 2006 9:40 am
|
|
Svečias
|
buvo tikrai baudiskas renginys... aciu organizatoriams, Andriui Karkauskui ir Rasitai Stanytei..  jus saunuoliai. ..tikrai  aciu labai. na o kam tas renginys nepatiko, tay galeciau asakyt ,jog tas zmogus neturi jokio supratimo apie tokius dalykus.. tai tiek..
|
|
|
#25 Sun May 07, 2006 2:42 pm
|
|
Moderatorius
|
gbl rašė buvo tikrai baudiskas renginys... aciu organizatoriams, Andriui Karkauskui ir Rasitai Stanytei..  jus saunuoliai. ..tikrai  aciu labai. na o kam tas renginys nepatiko, tay galeciau asakyt ,jog tas zmogus neturi jokio supratimo apie tokius dalykus.. tai tiek..
na... nemanau, kad jei nepatiko, tai zmogus neturi supratimo apie tokius dalykus, tiesiog jo skonis kitoks, jam patinka kitokie dalykai..  ir tiek... as tai neteisiu ne vieno kuriam nepatiko, o labai suprantu tuos, kurie mate minusu ir jiems is viso renginio buvo kas tikrai nepatiko, nes tai tiesiog naturalu... ir labai gerbiu tuos, kurie dekoja organizatoriams ir dziaugiasi gerai praleide laika  _______________ Nėra neįmanomų svajonių.Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma.
|