Kauno Krikščionių Bažnyčios diskusijų lenta

KKB forumas » Laisvalaikis » Klausimas:Šiuolaikinis jaunimas koks jis Jūsų akimis???

Klausimas:Šiuolaikinis jaunimas koks jis Jūsų akimis???

Moderatoriai: neringuty, Paulius.

Puslapis: 1

Autorius Pranešimas
Narys
Prisijungė: Apr 2008
Vieta: kaunas, laikinai pikeliai(kedainiai)
AČIŪ UŽ KONKREČIUS IR AIŠKIUS ATSAKYMUS!!!
Narys
Prisijungė: Nov 2005
Esu "pusamžis" ;) . Manau, kad šiuolaikinis jaunimas yra:
- gražus;
- drąsus ir veržlus;
- sumanus,
tačiau kartais :
- paviršutiniškas;
- per daug pasitikintis savimi;
- naivus ... :)
... visai, kaip savo jaunystėje mes, mūsų tėvai, seneliai ir t.t... manau tai vyksta per kartas... nuo Adomo.
Vyresnės kartos žmonės, išsakydami savo didelį nusivylimą , ar per didelį susižavėjimą šiuolaikiniu jaunimu tikriausiai pamiršo savo jaunystę, ar lygina vienašališkai.
Manau Viešpats nori šiandieninę jaunąją kartą matyti Dangaus Karalystėje tarp šventųjų.
« Paskutini kartą redagavo vangel Sun Apr 20, 2008 4:15 pm. »
Narys
Prisijungė: Apr 2008
Vieta: Kur sirpsta vyšnios...raudonos, kad pravirkt gali;)
Hmm... Pakankamai daug tenka bendrauti su jaunimu, todėl visų pirma noriu pastebėti mano manymu svarbiausią dalyką: šiuolaikinis jaunimas yra IEŠKANTIS. Paprastai jauni žmonės kelia tokius aštrius, svarbius, egzistencinius klausimus, kurių atsakymai nereitai pranoksta jauno žmogaus supratimą. Ypač ši tendencija išryškėjo pastarąjį penkmetį. Kažkaip anksčiau mums ir taip buvo daugmaž aišku viskas, arba per daug nesigilindavom;)
« Paskutini kartą redagavo neri Sat May 03, 2008 10:43 pm. »
Narys
Prisijungė: Jun 2008
jaunimas...hm...mane supantis jaunimas nera patys geriausi,draugiskaisui..ir fainiausi zmones..jie ruko,geria,keikiasi,istvirkauja..as nesakau kad ir as tokia..bet jie tokie...su Dievo pagalba man eina atsispyrt ju pasiiulimams,parukyt..pagert..ar kaip kitaip panaset i juos...bet visgi..visi jie mano draugai..kad ir kokie jie butu...
bet zinoma zinau,kad yra jaunimo,kuriems ne cigaretes,alkoholis galvoje..jiems svarbiau kiti dalykai..ir manau,kad tai yra labai gerai...

Puslapis: 1

KKB forumas » Laisvalaikis » Klausimas:Šiuolaikinis jaunimas koks jis Jūsų akimis???