Kauno Krikščionių Bažnyčios diskusijų lenta

KKB forumas » Dievas » telekineze

telekineze

Moderatoriai: Paulius, Robertas, rytis.

Puslapis: 1

Autorius Pranešimas
Narys
Prisijungė: May 2008
Ka manot apie tai? Ar tai nera kokia magija ar dar kas?
Narys
Prisijungė: Apr 2008
Vieta: Kur sirpsta vyšnios...raudonos, kad pravirkt gali;)
O kas tas yr? Aš biskį tundra, nelabai gaudausi tuose naujuose terminuose, tai gal apšviestum, jei laiko negaila. Iš anksto dėkavoju.
jo man irgi bus įdomu ir naudinga sužinoti, prašau papasakok :roll:
Narys
Telekinezė -manymas, kad minčių pagalba galima daryti įtaka aplinkai (vien minčių pagalba judinti daiktus, paveikti kitus asmenis). Moksliškai neįrodytas ir faktais neparemtas reiškinys. Paprastai apsiriboja saloniniais triiukais ir fokusais. Kontroliuojamoje aplinkoje dar niekada nestebėtas, nors teigiančių, kad tai sugeba yra nemažai, deja telekinetinės galios atrodo atvirkščiai proporcingos jas stebinčių mokslininkų skaičiui :)
Narys
Truputėli papildysiu paskutinį postą -visi "antgamtiniai" (specialiai kabutėse) reiškiniai yra pakankamai gerai paaiškinti moksliškai. Labai rekomenduočiau tiems, kam nesvetima anglų kalba pažiūrėti www YouTube.com filmukus apie pona James Randi -tai buvęs iliuzionistas, magas, kuris paskyrė save įvairių šarlatanų ir apgavikų bei šiaip vadinamųjų "antgamtinių" reiškinių demaskavimui. Yra įsteigęs 1 000 000 $ vertės prizinį fondą bet kuriam, kuris kontroliuojamoje aplinkoje įrodys turys bet kokių "antgamtinių" galių -per daugiau kaip 10 metų niekas nesugebėjo to milijono pasiimti, nors pretendentų buvo apsčiai :)
Kas link telekinezės - www YouTube.com paieškoje įveskite "James Randi exposes James Hydrick" -ten bandė toks telekinezistas demonstruot savo fokusus -idomu pažiūrėti. Taip pat rekomenduočiau pažiūrėti filmukus: "Peter Popoff vs James Randi 2007", "James Randi explains homeopathy", "James Randi Exposes Uri Geller", aplamai paieškoje įvedę "James Randi" rasite nemažai įdomios medžiagos. Sėkmės ieškant.

Puslapis: 1

KKB forumas » Dievas » telekineze