| Autorius |
Pranešimas |
|
|
#1 Sat May 31, 2008 8:25 pm
|
|
Narys
Prisijungė: May 2008
Vieta: Kaune gretai :)
|
Labas visiems, As nezinau, bet as, todel kad nesuprentu labai gerai lietuviskai, ne buvo lengvai kasdien. Lietuva yra viena naujas salis uz visa pasaule, kasdien yra naujas zmogus is kitas tautas kad atejams cia. Gal sitas zmogus rekia atsakimas, pagalba, dievo zodzios... Ar yra lietuvoje, baznicias ar kristioniu asiocacija uz kitas tautas zmogus ? Aciu, ir atsiprasau uz blogai lietuviskai, Cédric
|
|
|
#2 Sat May 31, 2008 10:14 pm
|
|
Narys
Prisijungė: Apr 2008
Vieta: Kur sirpsta vyšnios...raudonos, kad pravirkt gali;)
|
Labas! Smagu, kad prisijungei ir sveikas atvykęs į Lietuvą. Kaip supratau, esi Kaune ir teiraujiesi kur rasti krikščionišką bendruomenę. Kaune tokių yra nemažai, viena iš jų - Kauno krikščionių bažnyčia. Gali apsilankyti ten sekmadieniais ryte 10 val., arba ketvirtadieniais berods pusę septynių vakare. _______________ "Aš galvojau: "nebeminėsiu Jo ir nebekalbėsiu Jo vardu. Tačiau Jo žodis manyje buvo tarsi ugnis, uždaryta mano kauluose, aš stengiausi susilaikyti, bet negalėjau"..." (Jer 20,9)
|
|
|
#3 Sun Jun 01, 2008 6:43 am
|
|
Narys
|
 as esu kiekviena sekmadieni ir ketviertadieni baznicoje 
|
|
|
#4 Sun Jun 01, 2008 1:57 pm
|
|
Narys
|
Mano klausimas buvo  : ar yra lietuvoje, baznycia kur kalba niera lietuviskai ar rusiskai, kaip angliskai ar kitas ?
|
|
|
#5 Sun Jun 01, 2008 11:47 pm
|
|
Narys
Prisijungė: Apr 2008
Vieta: Kur sirpsta vyšnios...raudonos, kad pravirkt gali;)
|
Mmm... Net susimąsčiau. Tarp katalikų tai tikrai žinau kad yra anglakalbių bendruomenių. Bet, manau, tai ne tas, ko tau reikia. Pabandyk gal www.lksb.lt arba www.lcc.lt ten krikščionių studentų bendruomenės gana plačių gretų, gal ką daugiau žinos ar patarti galės. Kiek žinau, abi šios institucijos vykdo studentų mainų programas (lietuviai važiuoja kuriam laikui į Vakarus, o amerikiečiai kokiems metams pas mus atvyksta). Tai tiek kol kas. Jei dar ką sužinosiu, parašysiu. Sėkmės. _______________ "Aš galvojau: "nebeminėsiu Jo ir nebekalbėsiu Jo vardu. Tačiau Jo žodis manyje buvo tarsi ugnis, uždaryta mano kauluose, aš stengiausi susilaikyti, bet negalėjau"..." (Jer 20,9)
|
|
|
#6 Mon Jun 02, 2008 4:31 pm
|
|
Narys
|
... Aciu labai. Turiu drauge lcc, bet as nezinau ... LCC yra kriscionu, bet nelabai, yra zmogus kaip visur, niera visus kriscionus ...
|