Kauno Krikščionių Bažnyčios diskusijų lenta

KKB forumas » Bažnyčia » malda....kas tai...?

malda....kas tai...?

Moderatoriai: Paulius, rytis, Simonas.

Puslapis: 1

Autorius Pranešimas
Narys
Prisijungė: Mar 2008
mano gyvenime daug pakilimu ir kritimu, nes kuo auksciau kyli tuo tau atrodo, kad tu tvirciau laikaisi ir, kad tavo, kaip krikscionio gyvenimas puikiai sukasi ir be maldos Viespaciui, bet ateina diena, kai Viespats tau parodo, kas yra malda ir kam ji skirta, kai tavo "sparnuotosios supynes" suduzta ir vel is naujo tenka ropstis i virsu... :( ...kas galetu paliudyti kaip malda padejo gyvenime, tai bus mums naudinga kiekvienam... ;)
Narys
Prisijungė: Apr 2008
Vieta: kaunas, laikinai pikeliai(kedainiai)
edgaras pasake:malda tai atviras bendravimas ir atsivėrimas geriausiam ir ištikimiausiam savo draugui Jezui Kristui:išsakant jam viską kas slegia,.norint padėkoti,.palaikyti brolius ir seseris Kristuje,.prašymas,kad pakeltų suklupusius,.padėka už jo amžina malonę ir t.t.t.t..
Narys
Prisijungė: Sep 2008
Man malda tai artimas bendravimas su paciu svarbiausiu ir artimiausiu - MANO VIESPACIU, MUSU VIESPACIU.Su tuo, kuris bet kokiu atveju taves neatstums , isklausys ir atsakys. Tik per malda as galiu pilnai atverti savo sirdi, savo prota, savo jausmus t.y pilnai atsiverti, suteikti tinkama padeka.Mano gyvenime daug maldu buvo atsakyta ir dar daug bus.Svarbiausia islaukti ir neskubeti paciam ir neskubinti Viespaties.Melskites aukstinkit ji, atiduokit jam visa slove ir garbe ,nes jis to vertas.
Narys
Prisijungė: Jul 2010
busiu paprastas malda tai gerai kas supranta

Puslapis: 1

KKB forumas » Bažnyčia » malda....kas tai...?